Onderga de Hydroxy sessie

Ready Set Hydroxy

Dit krijg je van ons: Wanneer je voor het eerst komt, krijg je een neusbrilletje. Deze is meerdere keren door jouwzelf te gebruiken dus bewaar deze voor eventueel volgende sessies. Wanneer je neusbrilletje aan vervanging toe is of je deze vergeten bent, kun je er een aan de balie kopen voor Euro. 2,50
Neem plaats in een van de privacy fauteuils en drink je eerste glas gehydrogeneerd osmose water. Hierdoor komt het waterstofgas via je maagdarmkanaal in de bloedbaan terecht.
Zet je neusbrilletje op door de korte neusstukjes (met de kromming naar beneden) in je neusgaten te brengen. Bevestig de slangetjes achter beide oren, breng ze onder je kin en duw naar wens het schuifje omhoog. Koppel het neusbrilletje aan het uiteinde vast aan de Hydroxy hub. Adem langzaam en diep in door je neus en ontspannen uit door je mond. Zo zal het bloed snel de saturatie van 1,66 tot 2,55 ppm (parts per million) bereiken. Door het inhaleren van het waterstofgas komt het waterstofgas via de longen in het bloed.
Na 10 minuten kun je je neusbrilletje weer loskoppelen.