Waar heeft u een vraag over?

Cryotherapie

Red Light Therapie

Stand Up Tanning

3D Massage experience

Cryotherapie

 • Wat is cryotherapie?

  Freezlab biedt freez sessies in comfortabele walk-in cabines (zonder gebruik van vloeibare stikstof voor optimale veiligheid). Het lichaam wordt in de cabine blootgesteld aan ultra droge lucht met een temperatuur van -110 ˚C. De sessie duurt slechts 3 minuten maar de resultaten zijn spectaculair: De kouprikkel activeert verschillende fysiologische processen in het lichaam met als gevolg; betere sportprestaties, beter en sneller herstel, natuurlijke pijnbestrijding, sterker immuunsysteem, strakkere huid, vermindering van cellulitis, betere nachtrust en verlichting van stress gerelateerde klachten. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en het immuunsysteem en stofwisseling krijgen een boost.

 • Wanneer heb ik baat bij cryotherapie?

  Een freez sessie zorgt voor betere sportprestaties, sneller herstel na intensieve training en voorkomt hierdoor ook de kans op blessures. Een freez sessie is effectief bij het verhelpen van (chronische) pijn, jeuk en blessures. Ook worden tijdens en na een freez sessie serotonine en endorfine aangemaakt waardoor je direct een beter humeur krijgt en zelfs angst en depressie worden verminderd. Een freez sessie werkt ontstekingsremmend wat goed is voor de algemene gezondheid. Klachten als gevolg van slapeloosheid, menstruatie en menopauze verminderen. Freezen verhoogt je concentratievermogen en vermindert geheugenklachten (brainfog).

 • Hoe is cryotherapie ontstaan?

  Het gebruik van kou als helende therapie is van alle tijden. Denk aan zwemmen in ijswater en het gebruik van ijsbaden in de sport. Op basis van deze wetenschap is Cryotherapie ontwikkeld. In eerste instantie voor de behandeling van reumatische klachten. De extreme kou werd verkregen door het gebruik van vloeibare stikstof. Aangezien het inademen van stikstof grote risico’s met zich meebrengt was het niet mogelijk om het gehele lichaam bloot te stellen aan de kou. Daarom zijn Europese onderzoekers de methode verder gaan ontwikkelen. Zo ontstonden elektrisch gekoelde cabines waarin het gehele lichaam, inclusief het hoofd, kan worden gekoeld. Inmiddels is cryotherapie breed geaccepteerd. Niet voor niets zijn er in landen als Duitsland en Frankrijk al ziektekostenverzekeraars die de freez sessies vergoeden.

 • Hoe kan een cabine -110 ˚C worden?

  Nog niet zo lang geleden kwam daar stikstof aan te pas. Tegenwoordig is extreme koude ook te realiseren met een elektrisch systeem. Dit systeem is niet alleen goedkoper, het is ook nog eens veiliger: op deze manier is het verantwoord om het gehele lichaam, ook het hoofd, aan de extreem lage temperatuur bloot te stellen aangezien er geen stikstof aan te pas komt. Een elektrisch gekoelde cabine heeft als extra voordeel dat de kou gelijkmatig over het lichaam wordt verdeeld. Stikstof zakt snel naar de bodem van de cabine, het bovenlichaam wordt daardoor minder koud dan het onderlichaam.

 • Hoe werkt cryotherapie?

  Je stapt de cabine in met minimale kleding (sloffen, sokken, handschoenen en broekje/top, mondkapje en hoofdband). Bij -110 ˚C daalt de temperatuur aan de oppervlakte van je huid tot tegen het vriespunt. Dit is het sein voor de receptoren in de huid (de zenuwuiteinden) om in actie te komen: ze zenden signalen naar het centrale zenuwstelsel en de fight or flight response wordt geactiveerd.

   

  Het lichaam zet direct allerlei fysiologische processen in werking. De doorbloeding van het lichaam verbetert, de aanmaak van endorfine en serotonine (natuurlijke pijnbestrijders en oppeppers) en ontstekingsremmende moleculen komt op gang. Toxines (gif) en stofwisselingsresten worden à la minute afgevoerd door de toevoer van zuurstof en nutriëntrijk bloed. Het lichaam scant zichzelf op slecht functionerende onderdelen, die worden hersteld. Zo activeert ons lichaam zichzelf om herstelprocedures in werking te zetten.

 • Is Cryotherapie veilig?

  Cryotherapie wordt al meer dan 30 jaar veilig toegepast. Pas altijd wel de instructies toe bij het ondergaan van de sessie: betreedt de cabine helemaal droog (geen natte sokken of kleding) en bedek gevoelige delen van het lichaam met mondkapje, oorwarmers, handschoenen, sokken en sloffen. Zorg wel dat je de contra-indicaties goed doorneemt voordat je een freez sessie boekt.

 • Wat zijn de risico's van cryotherapie?

  Een freez sessie is nagenoeg risicoloos. De bloeddruk kan wat hoger worden, maar dit is maar tijdelijk. Er zijn een aantal uitzonderingsgevallen waarbij het gebruik van cryo wordt afgeraden (zie contra-indicaties).
Beschermende kleding moet goed droog zijn, zoals sokken en sloffen, handschoenen, hoofdband/oorwarmers, ondergoed, zwemkleding of sportkleding. Zo voorkom je dat je huid bevriest (‘frostnib’) tijdens de sessie.

   

  Het kan voorkomen dat je tijdens de sessie een heftige hoofdpijn voelt opkomen. Wanneer dit gebeurt, wordt je dringend verzocht de cabine direct te verlaten. Dit kan een donderslag hoofdpijn zijn, wat hoogst zelden voorkomt! Onze ervaring van de afgelopen 5 jaar, waarbij we ruim 40.000 unieke bezoekers hebben begeleid, blijkt dat 0,025% dit heeft meegemaakt. Ondanks dit extreem lage risico vinden wij het toch belangrijk om dit onder de aandacht te brengen omdat de hoofdpijn vrij intens kan zijn.

 • Krijg je het niet heel erg koud?

  Een temperatuur van -110 ˚C lijkt koud. Bedenk echter dat de lucht in de cabine extreem droog is. De gevoelstemperatuur is daardoor niet onaangenaam en veel minder koud dan je zou denken. Bovendien duurt de sessie maximaal 3 minuten, wat in de praktijk door vrijwel iedereen is op te brengen.

 • Wat is het verschil tussen een Freezlab cabine en een cryosauna?

  Een cryosauna gebruikt stikstof om een temperatuur van ongeveer -110 ˚C te bereiken. De temperatuur van de ingeblazen stikstof (-180 ˚C) vermengt zich met de lucht in de tank (+18 ˚C). Bij het gebruik van een stikstoftank (cryosauna) mag het hoofd, de plek waar 30% van alle koudereceptoren op de huid te vinden is, niet blootgesteld worden aan de kou. Ook is de temperatuurverdeling in de tank niet egaal: de stikstof is zwaarder dan de lucht en zakt snel naar de onderkant van de tank. Deze techniek was in het verleden de enige mogelijkheid om een temperatuur van onder de -100 ˚C te kunnen verkrijgen.

   

  In een Freezlab cabine zorgen elektrische apparatuur en koelmiddelen in een gesloten systeem voor een temperatuur van -110 ˚C, net als in een vriescel. Ondanks het feit dat de lucht in de cabine wat compacter is dan de lucht die je normaalgesproken inademt, kun je veilig met je hele lichaam, inclusief je hoofd, in de cabine staan en met gebruik van je mondkapje normaal ademen. Ook is de temperatuur in de cabine, zowel bij je benen als bij je hoofd, overal gelijk.

 • Hoeveel freez sessies zijn aan te raden?

  Dit aantal is afhankelijk van je klachten of doel en is per individu zeer verschillend: Omdat de effecten van de eerste sessie meestal worden overschaduwd door de spanning van het onbekende, hanteren wij de vuistregel dat je het beste kunt beginnen met meerdere Freez sessies kort na elkaar.  Een Freez Challenge of een proefabonnement zijn ideaal om mee te starten. Na die eerste sessies kom je erachter wat freezen voor jou betekent. Vervolgens kun je voor jezelf vaststellen wat het optimale aantal in jouw situatie is.

 • Hoe komt het dat je je ook psychisch veel beter voelt?

  Bij elke freez sessie komen endorfine en serotonine vrij, de stoffen die ervoor zorgen dat we meer energie en een goed humeur hebben. Het is een gevoel dat wel dagenlang kan aanhouden.

 • Kan ik verkouden raken door cryotherapie?

  Je kunt niet verkouden raken door de freez sessie. Wel wordt je immuunsysteem gestimuleerd. Grote kans dat je de komende tijd merkt dat je veel minder vatbaar bent voor een verkoudheid: je weerstand verbetert namelijk wel.

 • Wat kan ik doen als ik me tijdens de Freez sessie niet goed voel?

  Voel je je plotseling niet goed in de cabine? Of raak je in paniek? Op elk moment kun je de freez sessie stoppen door de cabine te verlaten. De deuren zijn niet op slot: ze sluiten met magneetjes en je kunt er op ieder moment uit. Sluit wel de deur weer achter je wanneer je de cabine verlaat zodat de anderen hun sessie kunnen afmaken.

 • Moet ik douchen voor of na de Freez sessie?

  Douchen vóór de Freez sessie is niet nodig. Een droge huid is zelfs beter. Tijdens de Freez sessie blijft je huid ook droog. Douchen na het freezen is niet nodig.

 • Zijn er omstandigheden waardoor je beter van cryotherapie kunt afzien?

  Er zijn situaties waarbij Cryotherapie niet geschikt is voor jou. De contra-indicatielijst ziet er als volgt uit:

  • zwangerschap
  • een matig of ernstig verhoogde bloeddruk (bloeddruk hoger dan 180/100 mmHg)
  • een acuut hartinfarct of een hartinfarct in het verleden
  • instabiele angina pectoris: hartkramp die optreedt zonder directe aanleiding en niet vanzelf overgaat (dreigend hartinfarct)
  • hartritmestoornissen
  • reversibele cerebrale vasoconstrictiesyndroom (RCVS)
  • hart- en vaatziekten waarbij ziekteverschijnselen aanwezig zijn
  • een pacemaker
  • etalagebenen (ook wel perifeer vaatlijden of claudicatio intermittens genoemd)
  • veneuze trombose: bloedstolsel in de aderen
  • acute hersenbloeding of een hersenbloeding in het verleden
  • epileptische aanvallen
  • fenomeen van Raynaud
  • koorts
  • kanker
  • longaandoeningen waarbij ziekteverschijnselen aanwezig zijn
  • bloedingsstoornissen
  • ernstige bloedarmoede
  • claustrofobie (angst voor kleine of afgesloten ruimte)
  • koudeallergie
  • leeftijd jonger dan 18 jaar (dan is toestemming van de ouders nodig voor behandeling)
  • acute nieraandoeningen en acute aandoeningen van de urinewegen
  • onder invloed van alcohol of drugs
 • Hoe kan cryotherapie helpen bij reuma?

  Cryotherapie kan reuma niet genezen. Het is wel heel goed als onderdeel van een totaalpakket aan maatregelen om de pijn te verminderen. De ervaring van reumapatiënten die al klant zijn bij Freezlab lopen uiteen. Er is een groep die iedere dag komt freezen en gebruik maakt van een unlimited abonnement en er is een groep die gedurende bijvoorbeeld een maand een intensieve kuur komt doen van dagelijks freezen en daarna een pauze inlast. Er is ook een groep die al baat heeft bij 2 of 3 sessies per week. Daarom adviseren wij eenieder om de optimale frequentie van freez sessies door eigen ervaring vast te stellen. Niemand kan immers beter het resultaat van de sessies voelen dan jijzelf.

 • Kan ik gelijk gaan sporten na een Freez sessie?

  Je kunt meteen na een freez sessie sporten. Tien minuten van lichte inspanning na de sessie wordt zelfs aangeraden om de bloedsomloop nog meer te stimuleren. Daardoor ervaar je een langer effect.

 • Wat trek ik aan of uit tijdens de Freez sessie?

  De Freez sessie is het meest effectief wanneer zoveel mogelijk van je huid vrij is. Alleen de uitstekende delen van het lichaam (oren, neus, handen en voeten) vragen enige bescherming. Heren dragen ondergoed, zwembroek of sportbroekje en dames ondergoed, bikini/badpak of sporbroekje + top. De cryo kit voor de uitstekende delen (sokken, sloffen, handschoenen en hoofdband/muts) krijg je van ons. Teneinde comfortabel in de cabine te kunnen ademen is een mondkapje noodzakelijk. Deze neem je zelf mee (geen mondkapje bij je dan kan je deze kopen mocht je deze niet bij je hebben). Wanneer je je in de publieke ruimtes begeeft is het dragen van bedekkende kleding zoals badjas/grote handdoek, shirt of vest verplicht. Deze kun je voordat je de cabine in stapt uitdoen en ophangen. Dus neem je eigen mondkapje en iets bedekkends mee.

 • Wat neem ik mee naar Freezlab?

  Je hebt bij je: een pinpas of creditcard (we accepteren geen contant geld), een badjas of ander bedekkend kledingstuk voor het betreden van de publieke ruimte van Freezlab, ondergoed/badkleding/sporttenue en je eigen mondkapje. Je kunt ook een badjas bij ons huren voor € 5,- per keer.

 • Wat gebeurt er als ik binnenkom?

  De eerste stap is het inchecken: we vragen je de lijst met contra-indicaties goed door te nemen. Daarmee wordt vastgesteld of je veilig een freez sessie kunt ondergaan? Daarna wordt je bloeddruk gemeten (deze mag maximaal 180/100 bedragen). Geen belemmeringen? Dan is de incheck voltooid en ben je klaar voor je freez sessie.

 • Wat gebeurt er na het inchecken?

  Na de incheck ga je naar de kleedkamers om je om te kleden. Onderweg tref je een kast met sloffen in verschillende maten aan. Neem een paar sloffen in jouw maat mee naar de kleedkamer. In de kleedkamers zijn lockers met codeslot beschikbaar voor het opbergen van je eigendommen. Je vindt in de kleedkamer ook een mand met sportsokken. Doe een paar sokken aan voordat je de sloffen aantrekt. Draag je badjas of ander bedekkend kledingstuk bij het verlaten van de kleedkamer met daaronder je cryo tenue. Vergeet je mondkapje niet mee te nemen. Ga nog even naar het toilet indien nodig. De toiletten bevinden zich achter de balie op de begane grond. Meld je bij de Freezmaster en neem plaats in de blauwe zone. Wanneer je in de blauwe zone zit, ben je klaar voor je sessie.

 • Wat gebeurt er nadat ik door de Freezmaster wordt opgeroepen voor de sessie?

  Wanneer je aan de beurt bent geeft de Freezmaster nog een uitgebreide uitleg voor de cabine. De Freezmaster vraagt je je badjas of ander bedekkend kledingstuk aan de kapstok te hangen. Handschoenen en hoofdband of muts worden uitgedeeld en als iedereen klaarstaat opent de Freezmaster de glazen deur van de voorkamer en gaat de sessie van start.

 • Wat gebeurt er tijdens de sessie?

  Je start je sessie door de voorkamer te betreden nadat de Freezmaster voor jou de deur heeft geopend.

   

  In de voorkamer is het -60 ˚C en hier blijf je 20 seconden staan. Wanneer de Freezmaster op het raam klopt, kun je via de tussendeur de hoofdcabine betreden. Daar is het -110 ˚C.

   

  In deze ruimte blijf je de resterende tijd (2 minuten en 40 seconden) staan. Aandachtspunt bij het binnengaan van de hoofdcabine is je ademhaling. Door de extreme kou is de lucht in de hoofdcabine als het ware geconcentreerder dan normale buitenlucht waardoor het inademen net even iets anders aanvoelt. Deze compactheid betekent ook dat het zuurstofgehalte in de hoofdcabine zeer hoog is. Het is dus belangrijk om in de hoofdcabine normaal in en uit te blijven ademen omdat je bij te diepe inademingen zou kunnen gaan hyperventileren waardoor de sessie onaangenaam wordt. Blijf rustig in- en uitademen. Je zult merken dat je na 15 seconden al gewend bent aan je nieuwe omgeving. De Freezmaster blijft gedurende de gehele sessie door het raam meekijken, informeert iedere 30 seconden hoeveel tijd er nog rest en geeft, indien nodig, extra aanwijzingen via de microfoon. Je hoort ook muziek in de hoofdcabine.

 • Waar moet ik op letten tijdens de sessie?

  Tijdens de sessie raden wij je aan om vooral alert te zijn op de signalen van je eigen lichaam. Raak je in paniek, ga je hyperventileren of krijg je heftige hoofdpijn? Aarzel dan vooral niet en verlaat de cabine direct. De ontwikkeling van een heftige hoofdpijn kan duiden op een donderslag hoofdpijn. Wanneer je die voelt opkomen dien je de cabine direct te verlaten. Wanneer de ervaring heel intens voor je is, kun je ook gedurende een aantal sessies de duur dat je in de hoofdcabine verblijft steeds een beetje opvoeren zodat je het wennen aan de kou in stapjes opbouwt. Je hoeft niet in een keer de volle 3 minuten vol te houden.

   

  Voor de heren zijn de tepels ook een aandachtspunt. Krijg je pijnlijke tepels? Bedek ze dan met je handschoenen om ze extra te beschermen terwijl je in de cabine staat. Sommige dames hebben een relatief dunne huid op onderarmen en onderbenen waardoor zij sneller vatbaar zijn voor bevriezing (frostnip) op deze lichaamsdelen. Voor deze groep hebben wij onderarmbeschermers en beenwarmers.  Vraag hierom als je je onderarmen of benen extra wil beschermen. Frostnip herken je doordat de huid rood en jeukerig wordt. Er kunnen zich zelfs blaasjes ontwikkelen op de huid.

   

  Ga tijdens de sessie niet tegen de wanden aan leunen. De wanden zijn extreem koud en kunnen brandwonden veroorzaken wanneer de blote huid hiermee in contact komt.

   

  Let goed op de freezmaster via het raam en volg eventuele extra aanwijzingen direct op. Als de Freezmaster vraagt of alles ok gaat, kun je dit bevestigen door je duim op te steken.

 • Wat gebeurt er na een freez sessie?

  Geeft de Freezmaster aan dat de tijd om is? Open dan de eerste deur naar de tussenruimte. Staan alle deelnemers in de tussenruimte, dan sluit je de deur tussen de cabine en de tussenruimte. Daarna kan iedereen via de volgende deur naar buiten stappen.

   

  Het is normaal dat de huid rood is net na de freez sessie. Het is ook normaal om tintelingen te voelen door het hele lichaam.

   

  Drink voldoende water na je sessie om de detox te vergemakkelijken.

 • Kan ik al direct na een Freez sessie resultaten merken?

  Meteen na de Freez sessie voel je je goed. Het is net of je meer energie hebt. En dat klopt: door de sessie komen endorfine en serotonine vrij, stoffen die daarvoor zorgen. Het kan zijn dat je al minder (spier)pijn ervaart. Dat verschilt van persoon tot persoon: het heeft ook te maken met je lichamelijke conditie. Ook merk je dat je flexibeler bent. Kom je voor een beter uiterlijk? Hou er dan rekening mee dat er meerdere sessies nodig zijn voor het strak trekken van de huid, gewichtsverlies en vermindering van cellulitis.

 • Wat zijn de eventuele bijwerkingen van een freez sessie?

  Energieboost of moeheid (door detox) na de sessie

   

  Hoofdpijn (door detox)

   

  Frostnip: Het kan zijn dat – door teveel te bewegen in de hoofdcabine of door de vochthuishouding in de opperhuid op het moment van de sessie – de opperhuid bevriest. Dit verschijnsel lijkt heel veel op een verbranding.  De huid wordt rood en ontwikkelt soms zelfs bultjes en blaasjes. De huid gaat ook jeuken en voelt branderig aan.  Dit komt voornamelijk bij dames voor op onderarmen en onderbenen vlak boven de sokken.  De huid heelt vanzelf weer. Je kunt eventueel wat calm cream of calendula zalf aanbrengen om het helingproces te verzachten.

 • Kan ik ook een abonnement nemen?

  Ja! We hebben verschillende abonnementen. Ieder abonnement heeft een x aantal credits die vrij te besteden zijn. Iedere service kost credits:

  Freez 3 credits
  Red Light 2 credits
  Hydroxy 2 credits
  Massage 2 credits
  Tanning 1 credit

  Op deze manier maak je van ieder bezoek een unieke wellness ervaring.

  Al onze abonnementen zijn persoonsgebonden, worden automatisch geïncasseerd en zijn 1 week voor einde kalendermaand opzegbaar. Ook kun je eenvoudig maandelijks je abonnement verhogen of verlagen, ook dit 1 week voor einde kalendermaand doorgeven via info@freezlab.nl

   

  Klik hier voor al onze producten en abonnementen.

   

  Weet je nog niet welk abonnement bij je past start dan met ons eenmalig te boeken proefabonnement. Hiermee mag je 1 maand onbeperkt freezen en kun je kijken hoe vaak freezen per maand bij je past.

 • Hoeveel kost een losse sessie?

  Wij adviseren om voor je eerste keer een losse sessie te kopen.  Als je na de  sessie besluit  vaker te komen freezen, dan kun je deze  losse sessie omzetten naar een ander product.

  We hebben verschillende producten/abonnementen. Ieder product/abonnement heeft een x aantal credits die vrij te besteden zijn. Iedere service kost credits:

  Freez 3 credits
  Red Light 2 credits
  Hydroxy 2 credits
  Massage 2 credits
  Tanning 1 credit

  Op deze manier maak je van ieder bezoek een unieke wellness ervaring.

  Klik hier voor al onze producten en abonnementen.

 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Je bent welkom bij Freezlab op:

  ● Maandag – donderdag 07:00 - 21:00u
  ● Vrijdag 07:00 - 14:00u
  ● Zaterdag en Zondag 09:00 - 17:00u

Red Light Therapie

 • Wat is RED Light Therapy?

  Rood licht ofwel photobiomodulatie (PBM) is essentieel voor onze energiehuishouding. Rood licht wordt door de cellen van ons lichaam geabsorbeerd en omgezet in energie (ATP). Door de toename van ATP in de cellen is het lichaam beter in staat om optimaal te functioneren. Gevolg: Minder vermoeidheid en stress, minder pijn en ontstekingen, betere bloedcirculatie en collageen productie, betere (sport)prestaties en sneller herstel.

 • Wat doet RED Light Therapy?

  Dit gebeurt er als ons lichaam wordt blootgesteld aan rood licht ofwel photobiomodulatie (PBM):

  · De rood- en nabij infrarood lichtstralen worden op verschillende golflengten in de cellen van ons lichaam geabsorbeerd.
  · In de cellen wordt het licht omgezet in energie of ATP (adenosine triphosphate) en werkt dus als een energiebommetje.
  · Vervolgens kunnen de cellen veel beter presteren, worden allerlei proteines vervaardigd zoals collageen en elastine en wordt celregeneratie gestimuleerd. Ook het zuurstofgehalte in de cellen neemt toe.

 • Is RED Light veilig?

  Ja, tijdens de talloze studies zijn er geen negatieve effecten opgetreden.

 • Hoe vaak moet ik een RED Light sessie doen?

  Hoe vaak een RED Light sessie wordt aangeraden, is afhankelijk van je doel. Meerdere sessies met enige regelmaat ondergaan geeft het beste resultaat. Ons advies is 1-5 x per week 10 minuten.

 • Welke voordelen heeft een RED Light sessie?

  Een RED Light sessie brengt vele voordelen:

  Huidverbetering/verjonging
  Herstel na het sporten of na een blessure
  Celvernieuwing,
  Verbeterde doorbloeding
  Vermindering van ontstekingen
  Vermindering van pijn
  Verhoging van testosterongehalte bij mannen

  Combineer een RED Light sessie met een freez sessie voor een optimaal resultaat

 • Wat neem ik mee voor een RED Light sessie?

  Je ondergaat de sessie naakt dus je hoeft niets mee te nemen. Alle sessies onderga je alleen en je krijgt van ons een beschermend brilletje.

 • Hoe kan ik een RED Light sessie boeken?

  Dit kan via de app, website, telefonisch of bij Freezlab zelf. Klik hier om je RED Light sessie online in te plannen.

 • Wat kost een RED Light sessie?

  Er kunnen losse RED Light sessies worden gekocht. Ook hebben we verschillende producten/abonnementen. Ieder product/abonnement heeft een x aantal credits die vrij te besteden zijn. Iedere service kost credits:

  Freez 3 credits
  Red Light 2 credits
  Hydroxy 2 credits
  Massage 2 credits
  Tanning 1 credit

  Op deze manier maak je van ieder bezoek een unieke wellness ervaring.

  Klik hier voor het volledige overzicht.

 • Kan ik een RED Light sessie combineren met een freez sessie

  Als je een RED Light sessie met een freez sessie combineert versterkt dit elkaar enorm.

  Dus nog meer energie, lekkerder slapen, sneller herstel, mooiere huid en nog veel meer voordelen. Een cryo sessie is ook nog eens veel aangenamer direct na een RED Light sessie omdat je tot diep in je cellen bent opgewarmd.

Stand Up Tanning

 • Hoe werkt de tanning?

  Bij Freezlab hebben we een staande tanning booth. Je reserveert eerst je sessie en checkt in bij Freezlab. Je ontvangt hier je muntje om de tanning booth te activeren. Bij Freezlab zijn beschermingsbrilletjes en een zonnebankcreme te koop.

 • Hoe lang duurt een tanning sessie?

  Je kunt een tanning sessie boeken van 10 minuten, wil je langer zonnen boek dat 2 timeslots na elkaar. Ben je je teint aan het opbouwen, dan kun je de sessie eerder afbreken. Je ziet de tijd verstrijken op het display tijdens de tanning sessie.

 • Welke lampen worden er gebruikt?

  We gebruiken 3 soorten lampen in onze tanning booth:

  · UVA-light, dit geeft een prachtig bruine huid
  · UVB-light, voor de aanmaak van melanine en vitamine D
  · Collagenic-light, voor aanmaak van extra collageen

 • Hoe boek ik een tanning sessie?

  Boeken kan via de app, website, telefonisch of bij Freezlab zelf.

 • Tanning en Freezen, is dit te combineren?

  Het is een perfecte combinatie om eerst te freezen en dan te tannen:

  · Door het Freezen verdwijnen dode huidcellen sneller waardoor je huid er stralend uitziet.
  · Het Freezen verbetert de collageen productie. Een strakke huid en vermindering van fijne lijntjes zijn het resultaat.
  · Het Freezen verkleint de poriën waardoor je een prachtig bruine, egale teint krijgt.

3D Massage experience

 • Zijn er contra-indicaties of kan iedereen een massage ondergaan?

  Er zijn geen contra-indicaties voor het ondergaan van onze massages echter raden wij aan om bij blessures of fysieke klachten/beperkingen te overleggen met je behandelaar of behandelend arts.

 • Uit hoeveel massages kan ik kiezen?

  Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma’s en 6 soorten massage opties die de massagestoel biedt.

 • Hoe weet ik of de stoel geschikt is voor mijn lengte of lichaamsbouw?

  De massagestoel biedt een volledige massage met behulp van de ingebouwde airbags (ter hoogte van de schouders, rug, billen, armen en benen) waarvan de druk constant wordt gevarieerd voor het comfort. De massagestoel maakt gebruik van een gepatenteerde bodyscanfunctie. Deze massagestoel past zich aan de contouren van jouw lichaam aan om je een uitzonderlijke cervicale en reflexpunttherapie massage te bieden. [Maximale lengte is 210 cm en 140 kg]

 • Hoe lang duurt een massage?

  De massage duurt 20 minuten in totaal. Het is mogelijk om meerdere massages achter elkaar te reserveren.

 • Wat draag ik tijdens een massage?

  Draag comfortabele, loszittende kleding. Het enige wat je uit hoeft te trekken zijn je schoenen en je kunt al je spullen veilig opbergen. Tijdens de massage krijg je van ons een deken te leen zodat je lekker warm blijft en optimaal kunt genieten van je massage.

 • Wat kost een massage?

  We raden je aan als je voor het eerst komt om te starten met een single massage sessie. Daarnaast hebben we verschillende producten/abonnementen. Ieder product/abonnement heeft een x aantal credits die vrij te besteden zijn. Iedere service kost credits:

  Freez 3 credits
  Red Light 2 credits
  Hydroxy 2 credits
  Massage 2 credits
  Tanning 1 credit

  Op deze manier maak je van ieder bezoek een unieke wellness ervaring.

  Klik hier voor al onze producten en abonnementen.

 • Hoe gaat een massage in zijn werk?

  Voorafgaand aan je massage bepaal je welke massage je wilt ondergaan. De massagestoel maakt gebruik van een gepatenteerde bodyscanfunctie. Deze massagestoel past zich aan de contouren van jouw lichaam aan om je een uitzonderlijke cervicale en reflexpunttherapie massage te bieden. Je krijgt voor aanvang van je massage een “quiet comfort” koptelefoon van ons te leen en een oogmasker gratis tijdens je eerste massage. Ook krijg je van ons een deken te leen zodat je lekker warm blijft en optimaal kunt genieten van je massage. Het enige wat je uit hoeft te trekken zijn je schoenen en je kunt alle spullen veilig opbergen. Draag comfortabele en loszittende kleding tijdens de massage.

 • Wat te doen na de massage?

  Je kunt na de massage meteen alles weer doen of combineer het met een van onze andere services. Zo maak je jouw wellness beleving nog completer. Ook kun je lekker nagenieten met een kopje koffie of thee met een prachtig uitzicht op het Olympische Stadion.

 • Moet ik mijn massage reserveren of kan ik gewoon binnen lopen?

  De massages zijn altijd op afspraak. Reserveer eenvoudig online je massage of je kunt ons bellen op 020 262 1054, wij helpen je graag.