Red Light Benefit: Sport

RED Light sessies zijn populair onder professionele atleten en fitnessliefhebbers. Het is een van de beste manieren om [top]prestaties te bereiken. Dit komt door een snellere spieropbouw, het tegengaan van vermoeidheid en de bevordering van spierherstel. Honderden peer-reviewed klinische onderzoeken naar sessies met RED Light wijzen op verbeterde fysieke prestaties, op het gebied van kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Red Light veroorzaakt sneller spierherstel na zware trainingen, maar ook sneller herstel na een blessure.

RED Light sessies stimuleren spierherstel

Een zware training kan leiden tot spierpijn waarbij het herstel soms wel dagen kan duren. RED Light is een geweldig hulpmiddel om het spierherstel na een intensieve training te versnellen. Het werkt ook pijnverlichtend en ondersteunt bot- en bindweefselgenezing.

RED Light sessies verbeteren fysieke prestaties

RED Light sessies verbeteren het uithoudingsvermogen tijdens de training, waardoor je nog meer uit je workout kunt halen. Ook kun je spierpijn verminderen/voorkomen met een RED Light sessie. Het voorkomen van spierpijn zorgt dat je sneller en vol energie een volgende workout aan kunt.

RED Light sessies voor of na een workout

RED Light heeft veel voordelen voor sporters maar moet je nou vóór of na een training RED Light toepassen voor een optimaal resultaat? Uit diverse studies blijkt dat zowel vóór als na de training er talloze voordelen zijn. Een Red Light sessie vóór je workout zorgt voor meer uithoudingsvermogen en sneller herstel tijdens je training. Een Red Light sessie na je workout geeft een sneller herstel en daarmee voorkom en/of verminder je de kans op spierpijn. Probeer het zelf zowel vóór als na je workout en bepaal je persoonlijke voorkeur.