Red Light Benefit: Beauty

RED Light stimuleert de aanmaak van collageen en fibroblasten. Collageen en elastine zijn verantwoordelijk voor een stevige, elastische en volle huid. Omdat de aanmaak van collageen na verloop van tijd vertraagt, kan de huid slap en dun worden. Door de aanmaak van collageen en fibroblasten te verhogen, worden fijne lijntjes en rimpels gladgestreken, worden de poriën kleiner en verbetert de textuur van de huid. Het resultaat; een significant verbeterde huidskleur, huidgevoel en collageendichtheid.

RED Light dringt de huid binnen en wordt geabsorbeerd door de mitochondriën van de cel, wat een verhoogde productie van adenosinetrifosfaat (ATP) stimuleert. Naarmate de ATP-productie toeneemt, krijgen cellen nieuwe energie waardoor ze kunnen regenereren.

Kortom, roodlichttherapie verbetert elk aspect van de huid. Het proces begint met de cel functie en resulteert in een betere teint, weerstand tegen onzuiverheden en een vermindering van rimpels en fijne lijntjes.

RED Light stimuleert ook de aanmaak van nieuwe haarvaten, wat de bloedsomloop verhoogt en het lymfestelsel stimuleert voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. RED Light sessies zijn met recht een beauty boost te noemen.