Hydroxy effecten: Health

De meeste welvaartziektes zijn het gevolg van oxidatieve stress, ofwel wanneer de balans tussen vrije radicalen en antioxidanten in het lichaam verstoord is. De antioxidanten kunnen de hoeveelheid vrije radicalen in het lichaam niet meer in toom houden en/of de productie van waterstofgas door ons eigen lichaam is onvoldoende geworden. Dit kan worden hersteld door de suppletie van extra moleculair waterstofgas.

Ons lichaam is in staat om – wanneer er een tekort is aan waterstof – bepaalde functies uit te schakelen om zo lang mogelijk het lichaam als geheel in leven te houden, te beginnen met het regeneratieve systeem (stamcellen), daarna het immuunsysteem en als laatste de organen. Wanneer de waterstof weer aanwezig is, worden direct een voor een de functies weer ingeschakeld zoals bijvoorbeeld in organen en zenuwen.

Daarom is uit vele studies gebleken dat Hydroxy Sessies effectief kan zijn bij ziektes als Alzheimer, artritis, Reuma, diabetes (je hebt minder insuline nodig), Parkinson (uit onderzoek is gebleken dat de productie van waterstofgas in de darmen van Parkinson patiënten 2 keer zo laag is vergeleken met de controlegroep en dat waterstof suppletie zorgt voor regeneratie van de zenuwen), COPD, Astma, hart- en vaatziekten (een studie uit 2019 heeft aangetoond dat waterstofgas de schade aan het hart kan genezen na een hartinfarct), nieraandoeningen, kanker, ALS, dementie, psoriasis, ziekte van Crohn, MS, leveraandoeningen, osteoporose, hoge bloeddruk, autisme, depressie, angst stoornissen, allergieën, eczeem, slaap apneu, doofheid en auto immuun ziekten.

Het Japanse ministerie van gezondheid heeft zelfs waterstof goedgekeurd als nieuwe medische behandeling bij patiënten na een hartinfarct.
Zeer recente studies uit China wijzen op een positieve bijdrage van waterstofgas bij het herstel na een Covid infectie, SARS en andere luchtwegaandoeningen.

De voordelen van Hydroxy bij je gezondheid:

– Bloeddrukverlagend
– vermindert allergie klachten
– Stabiliseert het cholesterolniveau
– Beschermt tegen ouderdom gerelateerde cognitieve vermogens
– Gaat verzuring tegen (basische eigenschappen)
– Helpt gastro-intestinale stoornissen te verbeteren
– Versnelt het herstel na ziekte
– Vermindert pijn
– Beschermt het hart
– Heeft anti kanker eigenschappen
– Vermindert angststoornissen en andere psychische klachten zoals depressie
– Geen bijwerkingen