Hydro effecten: Health

De meeste welvaartziektes zijn het gevolg van oxydatieve stress, ofwel wanneer de balans tussen vrije radicalen en antioxidanten in het lichaam verstoord is. De antioxidanten kunnen de hoeveelheid vrije radicalen in het lichaam niet meer in toom houden. De productie van waterstofgas door ons eigen lichaam is onvoldoende geworden. Dit kan worden hersteld door de suppletie van extra moleculair waterstofgas.

Uit vele studies is gebleken dat Hydro sessies effectief zijn bij ziektes als Alzheimer, arthritis, Reuma, diabetes (je hebt minder insuline nodig), Parkinson (uit onderzoek is gebleken dat de productie van waterstofgas in de darmen van Parkinson patiënten 2 keer zo laag is vergeleken met de controlegroep), COPD, Astma, hart- en vaatziekten (een studie uit 2019 heeft aangetoond dat waterstofgas de schade aan het hart kan genezen na een hartinfarct), nieraandoeningen, kanker, ALS, dementie, psoriasis, ziekte van Crohn, MS, leveraandoeningen, osteoporosis, hoge bloeddruk, autisme, depressie, angst stoornissen, allergieën, slaap apneu, doofheid en auto immuun ziekten.

Het Japanse ministerie van gezondheid heeft zelfs waterstof goedgekeurd als nieuwe medische behandeling bij patiënten na een hartinfarct.
Zeer recente studies uit China wijzen op een positieve bijdrage van Waterstofgas bij het herstel na een Covid infectie, SARS en andere luchtwegaandoeningen.

De voordelen van Hydro bij je gezondheid:

– Helpt allergische klachten verminderen
– Stabiliseert het cholesterolniveau
– Beschermt tegen ouderdom gerelateerde cognitieve vermogens
– Gaat verzuring tegen (basische eigenschappen)
– Helpt gastro-intestinale stoornissen te verbeteren
– Versnelt het herstel na ziekte
– Vermindert pijn
– Beschermt het hart
– Heeft anti kanker eigenschappen
– Vermindert angststoornissen en andere psychische klachten zoals depressie
– Geen bijwerkingen