Stress

Kenmerken van stress

Een beetje spanning op het werk hebben wij allemaal wel eens. Een gezonde dosis stress zorgt er zelfs voor dat we goed presteren. Het maakt ons alert en klaar om snel te reageren. Indien je voor een langere tijd gebukt gaat onder veel spanning, kan dit echter schadelijk zijn voor uw lichaam. Een hoge werkdruk, financiële of persoonlijke problemen kunnen de druk in je lichaam vergroten en de aanleiding zijn voor stress. Enkele kenmerkende stress symptomen zijn somberheid, vermoeidheid, hoofdpijn en concentratie problemen. Wanneer je te lang wacht met ingrijpen, kan je overspannen raken of zelfs een burn out krijgen.

Wat te doen tegen stress

Te veel spanning doet je lichaam en gemoedstoestand geen goed. Ondanks dat ontspanning het beste medicijn is, kan omgaan met stress best lastig zijn. Wellicht heb je al medicatie, een gezond dieet of ontspanningsoefeningen geprobeerd om de balans te herstellen en de druk tegen te gaan. Leuke dingen doen, je telefoon uitzetten en voldoende slapen zijn tips die iedereen met stress wel aangereikt krijgt. Stress verminderen kan ook op een alternatieve manier die badkleding en oorwarmers vereist.

De helende kracht van kou

Wij laten je graag kennis maken met cryotherapie. Een koudebehandeling die diverse lichamelijke én geestelijke klachten verzacht. Door de kou komen diverse stoffen in je lichaam vrij die je vrolijk maken en je een compleet opgeladen en ontspannen gevoel geeft. Een goede energie boost die jouw stress binnen enkele minuten vermindert!

Freezlab beschikt over de eerste Whole Body Cryo-cabine van Nederland. In tegenstelling tot een cryo sauna waar gewerkt wordt met stikstof, wordt in onze cryo-cabine de extreme kou verzorgd door elektrische apparatuur. Het grote voordeel: je hele lichaam, inclusief hoofd, kan worden blootgesteld wat het effect van de behandeling ten goede komt!

Ontstressen bij Freezlab

Benieuwd naar wat een cryo-sessie voor jou kan doen? Ervaar het zelf en kom eens langs bij ons behandelcentrum in het Olympisch stadion in Amsterdam. Gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Een sessie boeken doe je het snelst online. Je kunt bij ons terecht voor één behandeling of voor een serie behandelingen.

Ervaar wat cryotherapie voor jou kan doen. Neem een proefabonnement en kom de eerste maand onbeperkt freezen voor maar €98,00. Zo kun je in een maand een aantal sessies ondergaan en kijken wat voor jou werkt. Wij zien bij Freezlab dat de meeste klanten het beste effect bereiken wanneer zij minimaal 1 keer per week een sessie ondergaan. Af en toe een sessie doen is al goed voor een algehele hormonale reset. Je zult merken dat je je zowel meer ontspannen als energiek voelt na een sessie.