Tijdens een hydro sessie inhaleer je pure waterstofgas via een neusbrilletje en drink je gehydrogeneerd osmosewater.

De afgelopen 10 jaar is er veelvuldig onderzoek verricht naar de effecten van waterstofgas op onze gezondheid en de resultaten zijn verbluffend. Uit dit veelbelovende wetenschappelijk onderzoek (met een baanbrekende studie uit 2007 als startpunt) en de daaropvolgende klinische trials die de uitkomsten van de studie uit 2007 bevestigden is vast komen te staan dat waterstofgas onder anderen oxidatieve stress vermindert, de productie van ATP in onze mitochondrieën met wel 50% verhoogt, de electronenbalans in de cellen verbetert en het vermogen heeft de genexpressie te reguleren.

Waterstofgas ofwel H2 bestaat uit 2 atomen waterstof en is het kleinste en lichtste molecuul op aarde waardoor het nagenoeg alle cellen in het lichaam kan bereiken en zelfs door de bloedhersenbarriere heen kan gaan. Honderden studies wijzen erop dat het inhaleren en drinken van waterstofgas kan helpen bij aandoeningen zoals Alzheimer, gewrichtsontstekingen, kanker en stemmingsstoornissen. Ook zou het het verouderingsproces vertragen en allergie symptomen verminderen.

Waterstofgas heeft antioxidante werking waarbij het slechte vrije radicalen kan uitschakelen terwijl de vrije radicalen die nuttige functies vervullen in het lichaam met rust gelaten worden.

Uit andere studies blijkt dat moleculair waterstofgas de synthese van glutathion in hersencellen verbetert. Glutathion is een belangrijke antioxidant die cellen beschermt tegen het verouderingsproces.

Bovendien heeft de suppletie van moleculair waterstofgas geen enkele negatieve bijwerking.

Boek nu Lees meer

Start nu met Hydro Therapie

Het waterstofgas bij Freezlab wordt gemaakt van steriel water waardoor de kwaliteit van het waterstofgas van zeer hoge kwaliteit is.

Ga naar de webshop

Verhalen van onze klanten

Lees en bekijk hoe andere hydro therapie hebben ervaren.

Rooster

Bekijk hieronder het rooster

Heeft u vragen over hydro therapie? Lees hier alle veelgestelde vragen!

Bekijk alle vragen