Freez Challenge

Boek nu

Cadeaubon?

Bestel nu

Gezond afvallen

Gezond afvallen doe je zo

Veel kilo’s kwijtraken met behulp van een crashdieet biedt vaak geen duurzaam resultaat. Na enkele weken zit je weer op uw oude gewicht of geeft de weegschaal zelfs een kilo extra aan. Gezond is een dergelijk dieet ook niet. Verantwoord afvallen doet je met een evenwichtige combinatie van gezonde voeding en beweging, niet door jezelf uit te hongeren! Te weinig eten levert je een tekort aan energie op waardoor je minder goed zal functioneren. Gezond afvallen met een verantwoorde afslankmethode zorgt voor een blijvend resultaat zonder hongergevoel. Na gewichtsverlies zit je lekkerder in je vel en voel je je een stuk energieker!

Afvallen zonder dieet

Een dieet waarbij je op sapjes leeft of enkel rauw voedsel eet. Vast en zeker effectief, maar dit vergt wel een andere manier van leven. Een strak dieet schema en het omgooien van je eetpatroon is echter niet altijd nodig. Gezond afvallen is met enkele simpele tips binnen handbereik. Zo helpt het om bewerkte voedingsmiddelen te vermijden of om uit kleinere borden te eten. Gezond eten is niet geheel onbelangrijk, maar af en toe een patatje of stuk chocola mag best. Bovendien helpt dit om het aangepaste eetpatroon langer vol te houden!

Cryotherapie als vetverbrander

Als het om afslanken gaat, is vaak alle hulp welkom. Cryotherapie laat je gezond én gemakkelijk afvallen zonder sporten of streng dieet. Bij deze behandelmethode wordt extreme kou toegepast op het lichaam om diverse klachten te bestrijden. Ook stimuleert de kouprikkel de stofwisseling waardoor de verbranding van calorieën op gang komt. Tijdens een cryo-sessie verbranden de witte vetcellen als extra brandstof voor de verwarming van het lichaam. Gezond afvallen was nog nooit zo gemakkelijk.

Makkelijker en gezond afvallen met Whole Body Cryo

Whole Body Cryo bij Freezlab

Vaak wordt cryotherapie lokaal op het lichaam toegepast om vetcellen te bevriezen, ook wel cryolipolyse genoemd. Bij Freezlab kun je terecht voor een zogeheten Whole Body Cryo. Hierbij wordt je gehele lichaam blootgesteld aan kouprikkels. Dit maakt de behandeling nog effectiever én je profiteert van bijkomende positieve effecten, zoals huidverbetering en meer energie. Ervaar zelf de kracht van kou en boek online een sessie. Freezlab is zes dagen per week geopend en je kunt ons vinden in het Olympisch stadion in Amsterdam.

Nieuwe klant Rooster
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ervaar de sensatie van -110°C.

De extreme kou stimuleert het lichaam om herstelprocessen in gang te zetten, processen die het van nature in zich heeft.

Nieuwe klant Rooster

© Freezlab 2019 - Olympisch Stadion 36, 1076 DE Amsterdam - 020-2621054 - info@freezlab.nl
Freezlab Amsterdam wordt beheerd door Cryo Sisters B.V. Algemene Voorwaarden - BTW NL855317942B01 - KvK 63620448 - Privacy Statement
loading