Burn out

Van stress tot een burn out

Af en toe last hebben van stress en weinig energie hebben na een lange dag werken. Iedereen heeft hier wel eens mee te maken. Wanneer stress doorslaat in overspannen zijn, kan dit echter wel serieuze gevolgen hebben. Je voelt je erg vermoeid, neerslachtig en kunt last hebben van hoofd-, nek-en schouderpijn. Als de periode van overspannen zijn te lang aanhoudt, kan dit leiden tot een burn out. Voorkomen van te veel stress en snel ingrijpen kan op langer termijn vele klachten vermijden.

Kenmerken burn out

Wanneer is er sprake van een burn out? De oorzaak is meestal werk gerelateerd en kenmerkende symptomen zijn de lichamelijke en geestelijke uitputting, angst-en paniekklachten en depressie. Goed functioneren is niet meer mogelijk, waardoor iemand vaak het huis niet meer uitkomt. Met een burn out test op internet is inzicht te krijgen in de ernst van je burn out klachten.

Kom er weer bovenop

Herstellen van het opgebrande gevoel lukt niet met alleen wat extra nachtrust en een oppeppend gesprek op het werk. Een burn out behandeling zal tijd in beslag nemen omdat je maanden of jaren diverse klachten links hebt laten liggen. Het vol plannen van de agenda is uit den boze. Naast een periode van rust wordt vaak ook psychologische begeleiding ingeschakeld. Het herstel van een burn out gaat in kleine stapjes en wellicht kan het verminderen van de vermoeidheid en diverse pijntjes hierbij helpen. De koude behandeling van Freezlab is dé manier om deze klachten te bestrijden.

Cryotherapie bi Freezlab

Bij Freezlab wordt je gehele lichaam blootgesteld aan extreme kou in een zogeheten Whole Body Cryo cabine. In slechts 3 minuten wordt het lichaam gereset en worden diverse pijntjes verzacht. Door de kou prikkel komen in het lichaam de stoffen endorfine en serotonine vrij wat een vrolijk en opgeladen gevoel geeft. Kom eens langs of boek online een sessie en ervaar zelf de kracht van cryotherapie bij de bestrijding van burn out verschijnselen!

Ervaar wat cryotherapie voor jou kan doen. Wij zien bij Freezlab dat de meeste klanten het beste effect bereiken wanneer zij minimaal 1 keer per week een sessie ondergaan. Af en toe een sessie doen is al goed voor een algehele hormonale reset. Je zult merken dat je frisser de dag doorkomt.