Beter slapen

Slaapproblemen?

Het overkomt iedereen wel eens: niet in slaap komen, midden in de nacht of te vroeg in de ochtend wakker worden en de slaap vervolgens niet meer kunnen hervatten. Als dit regelmatig gebeurt, kan het tekort aan slaap het dagelijks leven ernstig in de war brengen. Heb jij daar ook last van?

Cryotherapie kan hierbij uitkomst bieden.

Gebleken is namelijk dat beter slapen het meest gehoorde effect is van deze koudebehandeling. Wanneer je jezelf regelmatig blootstelt aan extreme kou, zul je merken dat je niet alleen beter slaapt maar dat je ook een veel diepere slaap ervaart en uitgerust opstaat.

In tegenstelling tot slaapmiddelen, heeft een cryo sessie geen bijwerkingen.

Bovendien zorgt een sessie voor een energieboost die veelal voelbaar is na slechts één behandeling. Door de vrijgekomen endorfine en serotonine voel je je direct opgeladen en kun je er weer tegenaan.

Wil jij je slaapproblemen effectief bestrijden?

Ervaar wat cryotherapie voor jou kan doen. Je kan bij ons voordelig heel vaak komen Freezen om te kijken wat precies voor jou werkt. Wij zien bij Freezlab dat de meeste klanten het beste effect bereiken wanneer zij 3 tot 4 keer per week een sessie ondergaan.

Zeker bij chronische aandoeningen heeft het vaker freezen een cumulatief effect.

Benieuwd of cryotherapie ook jou nachtrust kan verbeteren? Boek online een sessie of kom langs.