Creëer meer balans tussen lichaam en geest met onze revolutionaire Massage sessie. De sessie duurt 20 minuten en biedt een verscheidenheid aan massagetechnieken met ieder zijn eigen effect op het fysieke en mentale welzijn. Next level wellness, dat is wat je bij Freezlab mag verwachten.

Bij Freezlab kun je alleen of samen genieten van een massage doormiddel van Freezlab’s revolutionaire Massagestoelen. Door de 12 geautomatiseerde programma’s en 6 soorten massages ervaar je de massage alsof deze gegeven wordt door een professionele masseur.

Een ultieme high-tech ontspanningsmassage zonder fysiek contactmoment. Bij aanvang van de massage krijg je uitleg van het 3D Relax Capsule systeem. Deze geavanceerde bodyscanfunctie leest met sensoren de contouren van je lichaam waarna het massageprogramma naar keuze zal starten.

Desgewenst kun je een “quiet comfort” koptelefoon gebruiken waarmee je zelf kiest voor rustgevende muziek, een geleide meditatie of even helemaal niets. Ook krijg je een oogmasker en een deken om warm te blijven tijdens de massage. Er zijn geen fysieke contactmomenten en je kunt je kleding aanhouden, op je schoenen na. We raden je wel aan om makkelijke, loszittende kleding te dragen tijdens de sessie. De stoelen zijn voorzien van antibacterieel leer en worden uiteraard na iedere sessie extra gereinigd.

Zorg voor je Mind, Body en Soul

Mind : Freezlab biedt – naast Freez, RED Light en Hydroxy sessies – een compleet nieuwe mogelijkheid om te kunnen ontspannen en te werken aan je algemene welzijn. De Freezlab massagestoel bevat een bodyscanfunctie waardoor de massage zich compleet aanpast aan de contouren van jouw lichaam. Daarnaast bevordert de Massage de harmonie en balans tussen lichaam en geest, zorgt voor stressreductie, verlaagt het stresshormoon cortisol, activeert het endorfinegehalte in de hersenen en geeft rust in het hoofd.

Body : Het regelmatig nemen van een Massage verbetert de bloedsomloop en activatie van de stofwisseling, zorgt voor ontspanning van de spieren en bevordert een gezond slaapritme. De verwarmde massagestoelen zijn voorzien van airbags. De airbags geven door de drukopbouw een drukmassage. Zo worden de spieren geactiveerd waardoor giftige afvalstoffen worden afgevoerd.

Soul : massages zorgen voor rust, ontspanning, herstel en revalidatie. Het maakt je meer bewust van het hier en nu waardoor het contact tussen lichaam en geest weer wordt hersteld.

 

Boek nu Lees meer

All-in-one credits

Freezlab werkt met een all-in-one credit systeem. Ieder product heeft een aantal credits die vrij te besteden zijn voor al onze services. Zo maak je, van ieder bezoek, een next level wellness ervaring.

Bekijk de tarieven

Heeft u vragen over fullbody Massage? Lees hier alle veelgestelde vragen!

Bekijk alle vragen